Кои сме ние ?

kredit-s-losho-ckr.com - потребителски кредити

Правим го за вас !

Работим за това всеки ден да е по-добър от предходният. Постоянно подобряваме нашата услуга, стремим се да осигуряваме най-добрите кредитни условия за потребителски кредити на територията на България.

За нас няма проблемни кредити, за всяко следствие си има причина, всеки може да изпадне в затруднено положение и в такъв момент ние трябва да запретнем ръкави и да намерим възможно най-доброто решение.

КАНДИДАТСТВАЙ

Обратна връзка

Мнения на наши клиенти:

ВЪПРОСИ

Имате въпроси ?

Това са някои от най-често задаваните ни въпроси, надяваме се да отговарят на вашите. Ако имате въпрос, който не виждате тук, можете да ни пишете на нашият email адрес: team@kredit-s-losho-ckr.com

 1. Посетете раздела ни за кандидатстване
 2. Попълнете формата за кандидатстване
 3. Ще получите становище на вашият email адрес
 4. КАНДИДАТСТВАЙ

  Можете да кандидатствате дори с лоша кредитна история. Не можем да ви обещаем, че със сигурност ще получите одобрение, но сме отпускали кредити дори на хора с лоша кредитна история.

  КАНДИДАТСТВАЙ

  Можете да кандидатствате дори с много потребителски кредити. Не можем да ви гарантираме, че със сигурност ще получите одобрение, сме отпускали подобни кредити.

  КАНДИДАТСТВАЙ

НЕ! , ние никога не изискваме поръчител, залог или ипотека. Кредитите са ни изцяло потребителски , с една от най-ниските лихви за страната !

КАНДИДАТСТВАЙ