Условия за ползване на kredit-s-losho-ckr.com

Добре дошли на kredit-s-losho-ckr.com. Този уебсайт е предназначен да предоставя информация и услуги свързани с кредитиране при лоша кредитна история. Използвайки този сайт, вие се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани от следните условия и положения за ползване.

Авторски права и собственост

Съдържанието на този сайт, включително текст, графики, лога, икони, изображения и софтуер, е собственост на kredit-s-losho-ckr.com и е защитено от законите за авторските права.

Употреба на сайта

a. Сайтът е предназначен за лично, некомерсиално ползване.
b. Забранява се неправомерното копиране, разпространение, модифициране или публикуване на материали от сайта.
c. Всеки опит за хакерство, извличане на данни или други форми на злоупотреба със сайта ще бъде предмет на правни действия.

Отговорност

Информацията на този сайт се предоставя "както е" и kredit-s-losho-ckr.com не носи отговорност за нейната точност или актуалност.
b. kredit-s-losho-ckr.com не носи отговорност за каквито и да било преки, непреки, случайни, специални или последващи щети, възникнали от използването на този сайт.

Политика за поверителност

Вашата поверителност е важна за нас. Всички лични данни, предоставени чрез този уебсайт, ще бъдат обработвани в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Промени в условията за ползване

kredit-s-losho-ckr.com си запазва правото да променя тези условия по всяко време. Продължавайки да използвате сайта след такива промени, вие се съгласявате да спазвате актуализираните условия.

Контакт

За всякакви въпроси или притеснения относно тези условия за ползване, моля свържете се с нас чрез контакт формата ни.