Обединяване на бързи кредити в един

Много бързи кредити, обедини ги на едно място

Обединяване на кредити в един

цкр-проверка

Как да обединим бързи кредити ?

1. Важно е да знаете колко бързи кредити имате и каква сума имате да изплащате към тях, и каква сума трябва да заплатите за предсрочно погасяване. Ако не сте сигурни, можете да направите справка в централният кредитен регистър. Ако се чудите как се пуска справка от ЦКР (централният кредитен регистър), можете да прочетете на нашият сайт тук .

2. След като вече знаете всичките дължими суми за предсрочно погасяване, можете да ги калкулирате и да кандидатствате тук за обединяване на всичките ви бързи кредити в един или при избрана от вас кредитна компания.

Обединяване на всички кредити без ипотека , поръчител , залог

Повечето кредитни компании, които обединяват лоши кредити или много потребителски кредити в един желаят залог, ипотека или поръчител. Ако желаете да изтеглите кредит без да ипотека, поръчител или какъвто и да било залог, можете да пуснете заявка тук .

Как да излезем от омагьосаният кръг на бързите кредити ?

1.Оценете своето финансово състояние: Разберете колко дългове имате и какви са лихвите и таксите по всяка една от тях. Оценете месечните си приходи и разходи, за да видите какви ресурси имате на разположение.
2.Създайте бюджет и финансов план: Планирайте как да използвате доходите си за покриване на текущите разходи и изплащане на дълговете си. Създайте реалистичен бюджет, който да включва редовни плащания към бързите кредити.
3.Преговорете условията за дълговете си: Обърнете се към кредиторите си и опитайте се да преговорите по-изгодни условия за връщане на дълга. Това може да включва намаляване на лихвите, удължаване на срока за изплащане или дори преговор за отпускане на сума.
4.Избягвайте нови кредити: Прекратете взимането на нови бързи кредити или други високо-лихвени кредитни продукти. Тези кредити обикновено се оказват омагьосващи и могат да увеличат вашите финансови проблеми.
5.Разгледайте алтернативни начини за покриване на дълга: Ако е възможно, разгледайте други начини за покриване на дълга си, като например прехвърляне на баланс или вземане на консолидационен заем с по-ниска лихва.
6.Инвестирайте във финансова образователна програма: Придобиването на по-добри финансови умения и познания може да ви помогне да избегнете бъдещи финансови затруднения и да управлявате финансите си по-ефективно.
7.Поискайте професионална помощ: Ако се чувствате изгубени или не можете сами да се справите с дълговете си, консултирайте се с финансов консултант или кредитен съветник, който може да ви помогне да изготвите план за излизане от бързите кредити.
Помнете, че излизането от омагьосания кръг на бързите кредити може да изисква време и ангажираност, но е важно да сте настойчиви и да следвате плана си за финансово възстановяване.

Image placeholder

Кирил Борисов

Женен съм с три деца, занимава се от 15 години с финанси и като цяло работя в областта на кредитирането. Смея да кажа, че съм кредитен експерт, постоянно се развивам и чета всички на тази тематика. В свободното ми време обичам да пиша, да ходи на риболов и на почивка със семейството ми.